Frågestuuuund!!!

stunden alla väntat på bambamBAAAM!!! Frågestund, ställ vilka frågor du vill och glöm inte, ingen fråga är för dum!!!!!!

tänk nu kamrater!

Raise your glass

alltså denna blogg blir bara större för var dag! den har nu haft ett besöksrekord på 15 läsare, jag är rörd och så himla kul! alltså mina läsare är så fina som kommenterar och peppar och sådär, jag älskare!! men för att ni ska få lära känna mig mer funderar jag på en såndär frågetsund, vad tror ni?!??!?! jag förstår att alla nu ba: shiet ja jag vill ställa frågor nu men jag uppdaterar senare så ett inlägg som heter "frågestund" som alla stora bloggare gör. men tänk ut några fina frågor och så ställer ni dom sen!!!

vill ännu en gång tacka för alla kommentarer det betyder<3 

Just nu ska jag städa mitt rum det ska bli awesome, sen ska jag äta det ska bli awesome, sne ska jag duscha det ska bli awesome. jag har en awesome dag helt enkelt.
Jag vill avsluta detta inlägg med att säga att vi alla borde skänka en tanke åt siri och felicia som både är hemma och är sjukaaaa/skadade


jag och mitt band Dj Brunan feat. gluttan n' Blondan

DJ turn it up

Igår fyllde finaste skorpan 18 år !!!! jag hade gjort en fin bild till henne men orkade inte skriva ut den så här hon den!!

Ikväll blir det party för henne och pauline så då ska DJ brunan dit och styra upp lite. det ska bli sköjjjj

Jag är kluven

MatteC?! EngelskaC?!MatteC?!EngelskaC?! MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!MatteC?! EngelskaC?!


Skön sa du skön

Hej älskade läsare! hur är det med er? (har sett att det är ett vinnande koncept att skriva frågor till läsarna) svara gärna på frågan i kommentarsfältet.
Idag har jag haft en sådan där superdupermegafantastisktkul dag! Ja jag vet vad alla ni "haters" tänker nu, att jag skrev ett inlägg tidigare om hur depp jag var men alltså efter jag skrivit av mig på bloggen vände allt. Livet blev bara helt fantastiskt! Hela lunchen satt jag och höll på att dö av skratt för att mina vänner var så otroligt roliga, misstolkande och sa jag roliga? Alltås även om några john bauer(eller hur det stavas) fjårtizar satt och gav mig blickar så skrattade jag på. ojoj det var oerhört trevligt sen så hade jag musik och då blev det disco vill jag lova. Och tillslut avslutade jag dagen med lite teater vilket även var super!
oj nu kändes jag lite väl positiv jag kan dock meddela att sedan jag kom hem har verkligheten hunnit ifatt och jag måste göra läxa och gråta en skvätt.....  

Imorgon väntar en lång dag så jag laddar upp med att chatta med K-K-E-K-W ihihih you know who you are ;););););). nu ska jag snart sova för snart somnar jag hehe GODNATTISH KJAMIZzar


Breaking down

Jag är nedgången, sjuk och ledsen


Det känns som om tiden spinger iväg
Hunden i mitt bröst gnölar och gnäller
jag vill inte att mitt liv ska försvinna
utan att jag lyckan hunnit finna.......


Ursäkta för detta depp inlägg, men jag tycker att det är viktigt att man visar sig känslig ibland
 

FÖDELSEDAGEN

Idag fyller jag Linnea 17 hela år. jag har faktiskt kännt mig extra mogen idag.....
Dock vill jag ta tillfället i akt att hänga ut en Dj******* Linnea Danslund!!!! den kvinnan har förstört mitt rykte min familjs rykte alla som delar efternamn som migs rykte!!! genom den värsta facerapen genom tiderna...... men jag tycker om henne ändå ♥
HÄR HAR NI HENNE:

Borttagen bild på Linnea Danslund



Borttagen bild på Linnea Danslund



Borttagen bild på Linnea Danslund


Kajsa-Karin

Hej alla iviriga läsare! Jag har en mycket god nyhet idag. Denna blogg hade igår hela 12 st unika besökare fucking helt otroligt. jag visste att jag var stor men inte så stor! Kissie watch out för here I come.
Idag har jag hittills sovit, vaknat, klätt på mig, ätit och åkt buss med kajsa. Det sist nämnda var oerhört trevligt som alltid. Kajsa-Karin är en mycket bra bussåkarvän, jag kan inte önska mig en bättre partner att åka buss med. Våra samtals ämnen tar liksom aldrig slut vilket är mycket positivt.

Eftersom att jag inte har så mycket att skriva om utan egentligen bara bloggar för att jag känner mig skyldig att blogga så tänkte jag berätta hur min dag kommer att se ut:
Hål
Engelska
Hål
Lunch(MAT!)
Musik
MAT!
Teater
MAT!
Sova
Ungefär sådär ser min hektiska dag ut och jag känner mig grymt överbelastad med lektioner idag.

Bildbomb på två stycken fullt normala tösar 


 

Dom två sista bilderna skule bli hoppbilder men blev smått misslyckade

Språksociologi

Hej trognaste läsare, jag vill börja med ett viktigt meddelande: är du ett barn som talare två språk? hör  av er till mig snarast! tack på förhand. Mvh/Linnea (Lenny) Eklund

Jag vet att bloggen blir roligare när man har med bilder i inläggen och eftersom att jag vill att ni läsare ska få en ljuvlig upplevelse under er vistelse här så lägger jag in den finaste bild jag har på datorn.
Kerstin Lindberg mums vilken kringla.


Anteckningar

Parabeln är ett U. Glad ibland, ibland sur.
Det spelar ingen roll om det står på tyska eller svenska man fattar ändå ungefär lika mycket

Petter

Ja som många av er kanske redan vet så lämnat oss i sorg och saknad. Han valde att dra sig mot varmare breddgrader och kommer förmodligen aldrig att sätta sin fot på denna blogg igen. så vi tackar petter för hans tid med oss och hoppas att han nån gång hör av sig.

SAKER JAG OGILLAR!

nr.1 Det jag ogillar mest, nästintill hatar, är när folk på bussen INTE trycker på stopp knappen när dom ska av!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag blir galen att dom inte fattar att man ska trycka på stoppknappen!!!!!!! dom måste gå fram till busschauffören och söger kan du stanna här farmme? TRÖGA MÄNNISKOR TRYCK PÅ STOPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nr.2 När folk tjatar på mig. det räcker att in säger saker, ellerfårgar mig något en gång! när folk tjatar har jag lust att bara ställa mig i ett hörn gunga fram och tillbaka och skrika, slå huvudet in i väggen med mera med mera.....

nr.3 UF. jag tycker inte att jag behöver uttveckla det.

Nu har jag ju varit väldigt negativ i detta inlägg och därför tänkte jag avrunda med nåot jag gillar nämligen:
SARA<3<3<3<12345
Fina lilla sara så rolig och fridfull i sinnet.

RSS 2.0